04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

ODDELEK 1. STOPNJE

Lukas je imel doma malo drugačno športno vzgojo. Svoje mišice je krepil tako, da je dedku pomagal pospravljati drva. Kako mu je šlo pri delu, si lahko ogledate na spodnjih slikah.

 

Lukasova babica nam je prijazno posredovala fotografije o Lukasovem delu za šolo in o tem, kako je pomagal pri barvanju pirhov.

Učiteljica Jerneja pa je pripravila zanimiv prispevek  z naslovom  DOGODIVŠČINE ŠOLANJA NA DALJAVO.

Na spodnjih dveh posnetkih pa si lahko ogledate, kako se plazi kača in kako Jernej nastavi svoje ime.

ODDELEK 3., 4. IN 5. STOPNJE – ŠOLANJE NA DALJAVO

Tudi učenci PPVI se šolamo doma, saj bi radi ostali v delovni in gibalni kondiciji. Najstarejša skupina učencev v naši šoli se tudi v šolskih klopeh uči za življenje in zdaj je čas, da svoje znanje uporabimo v življenju. Poleg branja, pisanja, računanja, dela z denarjem… ustvarjamo, pojemo, kuhamo, telovadimo, hodimo, pospravljamo, skrbimo zase in pomagamo v gospodinjstvu. Vsak teden nam učiteljica pošlje naloge in nekateri jih lahko predelamo sami, nekaterim pa pomagajo starši. Veliko se gibamo, to bo videti tudi na fotografijah, ki jih prilagamo.

Učenci PPVI 3a, 4 in 5

Erik je zapisal:

Živjo,  pri nas smo vsi v redu. Mami, ati  in jaz gremo vsak  dan na sprehod. Gremo v Rovte in na  Mežaklo, včasih gre z nami tudi Miha. Mami mi pomaga pri delu za šolo, doma pospravljam iz stroja. Prebral sem tri knjige za Finžgarjevo bralno značko. Večkrat se slišim tudi z mamo Vlasto. Že imam urnik za prihodnje dni in jutri začnem. Napisal bom še kak zanimiv recept.  upam da ste pri vas doma  vsi vredu in da kaj pogrešate šolo. Jaz jo seveda pogrešam. Ostanite doma, nasvidanje za zdaj in lep pozdrav vsem skupaj,

lep dan , Erik 

Tristan je zapisal:

DRAGA UČITELJICA, VESEL SEM VAŠE POŠTE. NALOGE S POMOČJO ATIJA IN MAMICE VESTNO IZPOLNJUJEM. LE ZA LIKOVNO VZGOJO NE, KER DOMA IMAMO NOBENEGA MATERIALA. NO JA, BOM PA V ŠOLI NADOKNADIL. POGREŠAM SOŠOLCE IN SOŠOLKE TER UČITELJICE IN UČITELJE. UPAM, DA SE KMALU VIDIMO V TAPRAVI, NAŠI ŠOLI.

LEPO VAS POZDRAVLJAM

VAŠ TRISTAN

Natalijina mamica je zapisala:

Natalija je zelo pridna, kuha in plete. Pomaga tudi z drugimi hišnimi opravil, kot npr. pomivanje posode in sesanje/ribanje stanovanja. Skupaj sva šli na sprehod v naravo. Reševali sva tudi  šolske naloge, kot npr: izdelovanje rožic/denarja, recept itd.

Jon vrača pozdrave, se trudi s šolo. Bere tudi knjige za bralno značko in iz testa sestavlja svoje ime.

Tudi Jaka dela za šolo doma. Veliko pomaga na vrtu, peče bučke s peteršiljem in česnom. Poslal pa nam je tudi zajce s Hruščanskih dobrav;)

ODDELEK 1., 2. IN 3. STOPNJE

Učenci posebnega programa doma počnejo različne zanimive stvari.

 

(Skupno 396 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost