04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

Razpis

V skladu s 3. členom Pravilnika o organizaciji državnega tekmovanja iz znanja matematike, ki ga je sprejel tekmovalni in organizacijski odbor tekmovanja, objavljamo

RAZPIS

tekmovanja iz znanja matematike za učence v prilagojenem programu z nižjim izobrazbenim standardom

Računanje je igra 2018 – 20 let

 

Šolska tekmovanja

Elektronsko prijavnico za šolsko tekmovanje naj šole izpolnijo in pošljejo do 2. marca 2018 preko spletne strani http://www.poldestrazisar.si,  v podmeni Računanje je igra.

Šole skladno s Pravilnikom tekmovanja izvedejo šolska tekmovanja v petek, 9. marca 2018.

Povezava do elektronske prijavnice.

Državno tekmovanje

Državno tekmovanje bo v soboto, 14. aprila 2018, ob 9.30 uri.

Organizator: Osnovna šola Poldeta Stražišarja, Ulica Viktorja Kejžarja 35, Jesenice.

Kraj: Osnovna šola Toneta Čufarja Jesenice, Tavčarjeva 21, Jesenice.

 

Državnega tekmovanja se lahko udeležijo učenci 4., 5., 6., 7. in 8. razredov, ki so na šolskem tekmovanju v svojem razredu dosegli najboljši rezultat in jih bo šola v ustreznem roku prijavila na tekmovanje.

 

Elektronsko prijavnico za državno tekmovanje naj šole izpolnijo in pošljejo takoj po izvedenem šolskem tekmovanju, najkasneje pa do 13. marca 2018. Pred prijavo na državno tekmovanje vnesite podatke šolskega tekmovanja za analizo rezultatov. Vnos je potreben, da lahko izpolnite prijavnico za državno tekmovanje. Po vnosu podatkov v ta obrazec boste avtomatično preusmerjeni na prijavnico.

 

Veselimo se ponovnega srečanja z vami! Vse novice v zvezi s tekmovanji bodo objavljene na spletni strani organizatorja: http://www.poldestrazisar.si

 

Organizacijski in tekmovalni odbor tekmovanja

 

(Skupno 523 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost