04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

TEHNIŠKI DAN 8. IN 9. RAZREDA

 

V ponedeljek, 26. 11. 2018 so učenci 8. in 9. razreda imeli tehniški dan. Odšli so si ogledat Srednjo ekonomsko, storitveno in gradbeno šolo Kranj. Tamkajšnji zaposleni so jim predstavili programe nižjega poklicnega in nadaljnjega izobraževanja, kot so: trgovec, pečar, slikopleskar, administrator … Dekleta so si poleg omenjenih, ogledale še frizerski in manikerski program.
Pogledali so si še šolsko knjižnico, različne učilnice, zbornico učiteljev, več telovadnic (za jogo, za namizni tenis, za športe z žogo) in fitnes.
Najbolj zanimive pa so bile praktične delavnice, kjer so nam dijaki pokazali različne spretnosti, ki jih urijo tekom izobraževanja (slepo desetprstno tipkanje, polaganje zidakov idr.).

Učenci so tekom dneva videli, slišali in vprašali marsikaj zanimivega.

Zapisala: Katjuša Rozman

PLANINSKI POHOD DO BEDANČEVEGA DOMA POD VITRANCEM

V soboto zjutraj smo se zbrali pred avtobusno postajo. Šli smo na avtobus in smo se peljali  v  Kranjsko Goro. Tam smo izstopili in smo šli proti Bedančevi koči. Pot je bila težka, ampak smo vsi prišli na cilj. Na cilju smo pojedli in smo se odpravili proti avtobusni postaji. Na poti smo se ustavili v kavarni in smo naročili: kakav, sok, kapučino, dolgo kavo. Ko smo popili, smo šli proti avtobusni postaji. Skoraj smo zamudili avtobus, samo smo ga ujeli in smo se odpravili  proti Jesenicam. Bil je  lep dan. Imeli smo se fletno. Za druge ne vem, jaz sem se imel super. Še kdaj ponovimo tak izlet.          JAN PODGORELEC

 

(Skupno 469 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost