04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

NOVOLETNA PRIREDITEV

V oktobru smo začeli priprave na novoletno prireditev. Vsak dan smo vadili Martina Krpana. Predstavo smo imeli pol klasično in pol senčno gledališče. Igral sem Martina Krpana, Peter Brdavsa, Drilona cesarico in Kaja ter Tristan cesarja. Konjeniki so bili: Taya, Adelisa, Jon, učiteljici Bojana in Irena. Natalija je bila minister Gregor. Zadaj so nam pomagale tudi ostale učiteljice. Vadili smo tudi v gledališču Toneta Čufarja Jesenice. Tam nam je pomagal tehnik Klemen. Zelo smo ponosni na našo točko Martin Krpan. Cela novoletna prireditev je bila lepa.

Napisal Nik Jerkovič

 

 

IZDELAVA ČESTITK ZA OBČINO JESENICE

Za  občino  smo učenci 6.razreda izdelali  200  čestitk.

Na čestitke smo nalepili mačke iz papirja.

Čestitke smo odnesli na občino, ki nas je sprejel gospod podžupan Miha Rebolj.

Gospod podžupan nam je predstavil hokejsko opremo iz kluba HD Jesenice. Dali so nam čokolade z motivom Stare Save. Preden smo šli, smo naredili skupinsko fotografijo. Učenci 6.razreda:Matija,Teo,Lea,Sara,Karolina, Luka in Gašper.  

MIKLAVŽEVANJE Z RIBIČEM PEPETOM IN ROTARY KLUBOM BLED

 

NAŠ TEDEN

V šoli preživljamo veliko časa skupaj v razredu. V razredu se učimo, pišemo, ustvarjamo, kuhamo, hodimo  na sprehode,  zelo radi pogledamo kaj na računalniku, tudi kakšen film, če imamo čas. Radi raziskujemo po internetu. Zelo sem vesel, da je z nami učiteljica Mateja cel dan v razredu, da skupaj preživimo veliko časa. Skuhamo si tudi kavo  in se pogovarjamo. Velikokrat delamo domače rezance ali mlince. V prostem času radi poslušamo glasbo, nekateri se učijo, kako se uporablja elektronska pošta.

Zelo sem vesel, da imam super sošolce, najbolj pa sem vesel, da so se nam letos pridružili Erik, Adelisa in Natalija. Ostali sošolci smo Drilona, Peter in jaz. Dobro se razumemo. Sedaj smo počasi začeli vadit igro za novoletno prireditev, naslov igre je Martin Krpan.

Pripravljamo tudi izdelke za novoletni bazar. Veliko kuhamo marmelade, pripravljamo mazila in balzame, delamo  novoletne voščilnice in druge stvari.

Upam, da bomo vse dobro izpeljali, tako kot smo si zamislili. Vsem želimo lepe novoletne praznike.

Napisal: Nik Jerkovič

DRŽAVNO TEKMOVANJE V PLAVANJU

DRŽAVNO TEKMOVANJE V PLAVANJU

V petek, 1. 12. 2017 smo sodelovali na šolskem tekmovanju v plavanju. Tekmovanje je potekalo  na bazenu v Kranju. Vsi naši učenci so tekmovali na 50 m prsno, poleg tega pa še v štafeti 6 x 25 m. Našo šolo so predstavljali:

– Blaž Kovač (9. mesto)

– Patricija King (11. mesto)

– Lea Mrovlje (19 . mesto)

– Gašper Morič ( 19. mesto)

– Matija Meterc ( 20. mesto)

– Sara Kardašević (22 . mesto)

V štafeti smo zasedli 5. mesto.

ČESTITAMO!!

(Skupno 1.033 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost