04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

28. regijske igre specialne olimpiade – nagovor

Dragi tekmovalci, trenerji, mentorji, navijači …

lepo pozdravljeni tudi v imenu Skupine SIJ, slovenske industrije jekla.

Jeklarstvo ima tu na Jesenicah dolgo tradicijo, ki jo zaposleni v družbah Skupine SIJ, med katerimi je največja SIJ Acroni, že stoletja ustvarjamo z jekleno voljo. Ta je zapisana v naš DNK in želimo jo prebujati tudi v drugih ljudeh. To, da ste danes tukaj, je dokaz, da vam jeklene volje ne manjka.

Zato nas še posebej veseli, da smo se v okviru 28. regijske specialne olimpijade lahko povezali pri sodelovanju ter nam je v čast, da lahko tekmovalcem predamo sporočilo jeklene volje, ki ga pooseblja naša ambasadorka jeklene volje, smučarska tekačica, olimpijka Petra Majdič:

Nihče v  življenju ti ne more zagotoviti, da boš postal najboljši. Lahko pa se vedno zaneseš na svojo voljo, ki je edino zagotovilo, da se dan za dnem trudiš postati boljši in dosežeš svoj cilj.

Spoštovani tekmovalci!

Za nosilce slovenske bakle, ki je pred olimpijskimi igrami v Tokiu obiskala prav vsako slovensko občino, smo v Skupini SIJ naredili zapestnico jeklene volje. Njen obesek je iz recikliranega jekla, ki ga v Skupini SIJ izdelujemo po načelih krožnega gospodarstva.

Zapestnica jeklene volje je bila slovenskim športnikom na OI za navdih pri doseganju izjemnih uspehov. Danes zapestnico jeklene volje podarjamo tudi vam.

Tisti, ki jo nosi, lahko občuti energijo trdnosti jekla – enega najbolj recikliranih materialov na svetu. Zapestnica mu daje jekleno voljo, s katero lahko premika meje mogočega in posega više. Do cilja.

Želimo vam, da svoje cilje dosegate z jekleno voljo!

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost