04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

Spoštovani.

Letošnja novoletna prireditev Osnovne šole Poldeta Stražišarja z naslovom »Čudežni stroj« je bila resnično lep uvod v praznično decembrsko vzdušje, za kar gre posebna zahvala našim dragim učencem in učiteljem. S svojimi idejami in trudom ste nas ponovno navdušili in nasmejali.

Iskreno se zahvaljujemo tudi vam, dragi starši, stari starši, prijatelji in znanci, ki ste se prireditve udeležili in nam s tem pokazali, da cenite delo in ustvarjalnost naših učencev in učiteljev. Hvala vam tudi za vaš dobrodelni prispevek, ki ste nam ga namenili v okviru šolskega bazarja, kjer so učenci ponosno predstavili svoje izdelke.

V okviru novoletne prireditve, je Osnovna šola Poldeta Stražišarja praznovala tudi 60-letnico obstoja, ki sega v leto 1958, zato smo ta visoki jubilej praznovali skupaj tudi s predstavniki Občine Jesenice, gospodom Tomažem Tomom Mencingerjem in gospodom Blažem Račičem. Obema se zahvaljujemo za udeležbo in prijazno pomoč ob slavnostnem razrezu torte. Tu pa gre zagotovo posebna zahvala našemu donatorju PCI Slovenija iz Krope, ki nam je s svojo donacijo omogočil sladko presenečenje.

Utrinke učencev ter fotografije s prireditve, si lahko ogledate v naši decembrski Galeriji. 

Na spodnji povezavi si lahko preberete tudi voščilo, ki nam ga je ob tej priložnosti namenil predsednik države, gospod Borut Pahor.

VOŠČILO PREDSEDNIKA REPUBLIKE SLOVENIJE

 

 

(Skupno 168 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost