04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

OBISK MUZEJA ILUZIJ

V četrtek, 13. 9. 2018 so učenci 7. razreda imeli tehnični dan. Z avtobusom so odšli v Ljubljano na ogled Muzeja iluzij…

V šoli smo pojedli zajtrk nato smo šli na avtobus do  Ljubljane. Tam smo šli nekaj časa peš do hiše iluzij. Pomagali smo si z zemljevidi. V hiši je bilo veliko optičnih prevar.  Najbolj všeč mi je bila vrteča soba.  Ko smo si ogledal hišo iluzij, smo šli še na sladoled.  Jedli smo sladoled, ko je mimo prišla ekipa z oddaje Bar.  S Saro so naju vprašali, če spremljava oddajo in če nama je všeč.  Dobili sva balon s helijem.  Nato smo šli peš do avtobusa. Ko smo ga čakali, sva s Saro odvezali balon. Govorili sva zelo smešno in vsi smo se smejali.  Z avtobusom smo se peljali v šolo.  Zelo mi je bilo všeč. In zelo sem se zabavala.

KAROLINA, 7. razred

 

PRVI ŠOLSKI DAN

V ponedeljek, 3. 9. 2018 smo zopet zakorakali v novo šolsko leto. Učenci in učitelji smo se ob 8. uri zbrali v telovadnici šole, kjer nas je nagovorila  ravnateljica, ga. Aleksandra Valančič. Še posebej je pozdravila učence, ki bodo letos prvič obiskovali našo šolo. Po uvodnem nagovoru so učenci s svojimi razredničarkami odšli po učilnicah. Tam so malo poklepetali o počitnicah in izvedeli osnovne informacije.
Prvi šolski dan smo zaključili bolj zgodaj, a torek bo že učno obarvan.