04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

BRAVO NAŠI!!!

V četrtek, 31. 1. 2019, je v Radovljici potekalo šolsko področno tekmovanje v košarki. Po treh tekmah in prav toliko zmagah je ekipa naše šole osvojila prvo mesto. S tem se je uvrstila na državno tekmovanje, ki bo meseca marca v Ljubljani. V ekipi so bili: Karolina, Sara, Luka I., Luka S., Dinno, Matic in Enej.

ČESTITAMO!

 

OBISK SRENJE ŠOLE JESENICE

Srednjo šolo Jesenice smo si ogledali 24.1.2019. Najprej smo v učilnici pogledali različne kovine: železo, baker, aluminij. Ogledali smo si delavnico. Dva učenca srednje šole sta nam pokazala kako se krivi železo, lahko smo tudi poskusili. Učitelj nas je odpeljal še v kovačnico, kjer smo kovali železo in vlivali aluminij. Bilo je v redu.

Zapisal: Luka Skumavc

 

 

NA POSEBNEM PROGRAMU SE DOGAJA MARSIKAJ ZANIMIVEGA

Zadnji dan starega leta smo se poslovili od sošolca Nika, ki je zaključil šolanje na naši šoli in se vključil v VDC.

Učenci PPVI smo obiskali Zbirni center – tam smo oddali prazne tetrapake  in zanje dobili bonus piko. Kupili smo reciklirane papirnate robčke.

Obiskali smo Zaposlitveni center Kragulj na Blejski dobravi.

Ob ponedeljkih nas je obiskoval gospod Franci Bizjak – z njim smo izdelovali nakit iz zamaškov. S seboj je prinesel prav posebna oblačila; na modni reviji smo se spremenili v vojščake.

Pri podjetniškem krožku smo se ukvarjali s proizvodnjo domačih rezancev in šivanjem vrečk iz blaga.

Ko smo končno dočakali sneg, smo naredili snežaka in ga prinesli kar v razred.

OBISK ŠOLSKEGA CENTRA ŠKOFJA LOKA

V torek, 15. 1. 2019 so učenci NIS 89 imeli tehniški dan. Obiskali so Šolski center Škofja Loka.  Ogledali so si Srednjo šolo za lesarstvo. Učenci so spoznali predmetnik, videli delavnico in se tudi sami preizkusili v ročnih spretnostih. Vsak je izdelal svojo pručko, ki jo je lahko odnesel domov. Ogledali so si tudi kako poteka pouk na smeri Pomočnik v tehnoloških procesih.
Zapisala: Katjuša Rozman
(Skupno 631 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost