04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

Noč čarovnic je čas, ko se svet obarva v temne, skrivnostne barve, ko se prebudi domišljija in ko so čarovnije na dosegu roke. Letos smo obeležili to magično noč s posebnim dogodkom, ki je prinesel smeh, kreativnost in nepozabne trenutke za učence in učitelje.

Naš čarovniški dan se je začel s pripravo čarobnega napitka. Učenci so se z navdušenjem lotili mešanja različnih sestavin, ki so vključevala barvite sokove, sladkor in posebne dodatke, ki so prinesli pravo čarobnost. Ob tem so se smejali in ustvarjali svoje skrivne recepture, kar je dodalo posebno noto in vzdušje, ki ga ne bomo nikoli pozabili. Vsak udeleženec je prispeval svojo idejo, kar je ustvarilo pristen občutek skupnosti in sodelovanja.

Po uspešni pripravi napitka je sledila pustolovščina iskanja zaklada.  Z vznemirjenjem so se podali na lov za zakladom, ki je vključeval reševanje ugank in premagovanje ovir. Vsak uspešen namig je bil nagrajen s ploskanjem in navdušenjem, kar je še dodatno povečalo čarobno vzdušje.

Ko je iskanje zaklada potekalo do svojega zaključka, smo se odločili pripraviti strašljive prigrizke iz hrenovk. Učenci so se zabavali pri oblikovanju in okraševanju prigrizkov, ki so izgledali tako strašljivo, da so se smejali, ko so jih postavili na krožnike. Uživali so v kuhanju in deljenju svojih kreacij, kar je prineslo še dodatno veselje in skupnostni duh.

Posebna zahvala gre tudi našemu likovnemu pedagogu Robertu Primcu, ki je s svojo ustvarjalnostjo in talentom poslikal obraze naših učencev. Njegova umetnost je dodala čarobno dimenzijo naši Noči čarovnic, saj so učenci postali pravi čarovniki in bitja iz pravljic. Robert, hvala, ker si prispeval k tej čudoviti izkušnji in pomagal ustvariti nepozabne spomine!

Noč čarovnic 2024 je bila ne le zabavna, temveč tudi poučna izkušnja. Učenci so spoznavali pomen sodelovanja, kreativnosti in timskega dela, hkrati pa so ustvarili nepozabne spomine, ki jih bodo nosili s seboj. Vsi, ki smo sodelovali, smo se obogatili za nove izkušnje in prijateljstva.

Hvala vsem, ki ste prispevali k tej čarobni noči! Upamo, da se prihodnje leto spet srečamo ob enakih priložnostih, polnih smeha in čarobnosti!

Zapisale: Maja Kržišnik, Ivana Šanca in Klara Božek

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost