04 583 41 50 / 041 758 671 info@poldestrazisar.si

V Gledališču Toneta Čufarja je v petek, 6. 12. 2019, potekala tradicionalna novoletna prireditev. Letošnji naslov je bil »Recept za dobro voljo«.  V prireditev so bili vključeni vsi učenci in zaposleni šole.

Pol ure pred in po prireditvi je potekal bazar izdelkov učencev. Po prireditvi je bila v avli tudi pogostitev, ki smo jo pripravili s pomočjo staršev otrok, ki so spekli zares veliko piškotov. Del piškotov smo z njihovim soglasjem porabili tudi za pridobivanje prostovoljnih prispevkov.

Sredstva, zbrana na bazarju,  so namenjena šolskemu skladu. Del izkupička bo namenjen za nakup dvigala.

Prireditev si je ogledalo veliko število gledalcev, dvorana je bila nabito polna. Res smo poskrbeli za dobro voljo vseh, saj smo skuhali poseben napoj. Z nežno osnovo plesalke Elene, polovico naribanega korenja z Erikom ter recitacijo tretjega in četrtega razreda, z vonjem po Božiču s pomočjo pevskega zbora. Tri debele šale so povedali Imran, Dijana ter celoten 5. razred v skeču Njen dan. Štiri medvedje dlake so prispevali medvedki naših najmlajših, ki so sanjali kar na odru. V loncu so pristale tri vesele viže našega mlajšega zborčka, prav tako pa tudi pesmi starejšega zbora. Nekaj modrih besed smo si sposodili od gospe ravnateljice in gospoda župana. Naslednje sestavine izgledajo malo čudno: odgriznjen repek, noževa konica pekočega feferona, koš moke in goveja kocka.  Na srečo so učenci z izvrstnim plesom in dramatizacijo poskrbeli, da nas ni skrbelo, ko so nas na koncu pravi kuharji z napojem poškropili.

Hvala odboru, vsem ostalim zaposlenim, staršem in predvsem učencem!

Vodja odbora  za novoletno prireditev

Veronika Repinc Bajrič

Galerija fotografij

(Skupno 100 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost